Våre tjenester

Våre tjenester

Vi er behjelpelige med byggesøknader, arkitekt, tegninger og prosjektering etter byggherrens ønske.

Mur

Ønsker du å bygge et nybygg på tomta eller et tilbygg? Da er ofte grunnarbeidet viktig. Vi utfører murerarbeid innen nytt murverk, rehabiliterer gammelt murverk, i ulike materialer og løsninger. Kontakt oss i dag for mer informasjon eller om du ønsker befaring.

Nybygg

Vi i Muldbakken Bygg vet at alle drømmer av og til om å gå inn i en flunkende ny bolig, derfor har vi spesialisert oss på å hjelpe til med å realisere nybyggdrømmen for deg.

Tilbygg

For dem som elsker boligens eller hyttens beliggenhet men ønsker mer plass kan det hjelpe med et tilbygg. Vi i Muldbakken Bygg AS har lang erfaring innen tømreryrket og hjelper deg fra ønsket til ferdigstilling av et tilbygg.

Rehabilitering

Har du en eldre bolig eller hytte som du ønsker å rehabilitere, men samtidig beholde den “gamle sjarmen” da kan vi hjelpe deg. Vi gjør rehabilitering enkelt for våre kunder. Vi i Muldbakken Bygg AS kan hjelpe deg med å se nye løsninger og hjelper deg med å bevare boligen i forhold til dagens krav om sikkerhet.

Flislegging

Kravene i byggteknisk forskrift er svært strenge. Derfor er vi i Muldbakken Bygg AS stolte av å være en godkjent våtromsbedrift. Vi hjelper deg med flislegging fra grunn til ferdig resultat.

Hus & hytter

Muldbakken Bygg er et velrenommert tømrerfirma som tar for oss alt innen tømreryrket, dette gjør at våre kunder har mulighet til å komme til oss med sitt ønske og vi kan levere nøkkelferdig hus eller hytte.

Totalentreprise

Har du en tomt og sitter på et boligønske? Da kan vi være behjelpelige med byggesøknader, arkitekt, tegninger og prosjektering etter byggherrens ønske.

Baderom
Vi har lang erfaring med totalrenovering av ditt baderom. Badet er et av de viktigste rommene i huset ditt, og bør behandles deretter.
Våtrom
Det er viktig å få alt riktig når du skal bygge ditt nye bad eller vaskerom. Som godkjent våtromsbedrift innehar vi alle kvalifikasjoner og erfaringen som sørger for at du får det beste sluttresultatet.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.