Tjenester - Velkommen til Muldbakken Bygg As
15363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15363,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

VÅRE TJENESTER

VÅRE TJENESTER

Vi er behjelpelige med byggsøknader å arkitekt/tekninger prosjektering etter byggherrens ønske.

MUR

Ønsker du å bygge et nybygg på tomta eller et tilbygg? Da er ofte grunn arbeide viktig. Vi utfører murerarbeid innen nytt murverk, rehabiliterer gammelt murverk, i ulike materialer og løsninger. kontakt oss i dag for mer informasjon eller om du ønsker befaring.

NYBYGG

Vi i Muldbakken Bygg  vet at alle drømmer av og til om å gå inn i en flunkende ny bolig, derfor har vi spesialisert oss på å hjelpe til med å realisere nybyggdrømmen for deg.

TILBYGG

For dem som elsker boligens eller hyttens beliggenhet men ønsker mer plass kan det hjelpe med et tilbygg. Vi i Muldbakken Bygg AS har lang erfaring innen tømmeryket og hjelper deg fra ønske til ferdingstilling av et tilbygg.

REHABILITERING

Har du en eldre bolig eller hytte som du ønsker å rehabilite men samtidig beholde den “gamle sjarmen”  da kan vi hjelpe deg. Vi gjør rehabilitering enkelt for våre kunder. Vi i Muldbakken Bygg AS kan hjelpe deg med å se nye løsninger og hjelper deg med å bevare bolighen i forhold til dagens krav om sikkerhet.

FLISLEGGING & VÅTROM

Kravene i byggteknisk forskrift er svært strenge. Derfor  er vi i Muldbakken Bygg AS stolte av å være en godkjent våtromsbedrift. Vi hjelper deg med fra grunn til ferdig resultat.

HUS  & HYTTER

Muldbakken Bygg er et vell renommert tømrerfirma som tar for oss alt innen tømrer yrket, dette gjør at våre kunder har mulighet til å komme til oss med sitt ønske og vi kan levere nøkkel ferdig hus eller hytte.

TOTALENTREPRISE

Har du en tomt og sitter på et boligønske? Da kan vi være behjelpelige med byggesøknader, arkitekt og tegninger prosjektering etter byggherrens ønske.

Har du noen spørsmål eller ønsker du mer informasjon?